Mijn naam is Vanja Romijn en het diploma schoonheidsverzorging haalde ik in 1995, het diploma voetverzorging in 1996. Ik deed de MBO opleidingen aan de Emilie Knappert in Leiden.

Na mijn opleidingen ben ik op deze school les-assistente geweest in de praktijklessen schoonheidsverzorging en voetverzorging. Het was enorm leuk om nu naast de leerkracht de nieuwe meiden het vak bij te brengen. Buiten het lesgeven was ik inmiddels ook werkzaam in een parfumerie met schoonheidssalon. Ik gaf veel behandelingen en haalde hier mijn certificaat “verkoop in de drogisterij”

Ook heb ik tijdens deze jaren de aantekening “diabetes” en “voetverzorging bij reuma patiënten” gehaald. Deze certificaten zijn sinds het najaar 2015 weer helemaal Up To Date en zelfs veel uitgebreider: sinds zomer 2018 mag ik mij Medisch Pedicure noemen. Dit houdt meer in dan alleen diabetes en reuma, ook oncologie, spasmes, verwaarloosde voeten en oudere voeten zijn onderdeel van deze opleiding. Voor nagelbeugels en nagel reparaties kunt u ook bij mij terecht. 

In mijn begin jaren ben ik ook een praktijk aan huis gestart onder de naam Salon Vanja. Toen het huis met kinderen werd gevuld ben ik thuis gestopt. In 2013 heb ik mijn beroep weer opgepakt en was het ook tijd voor een mooie naam met een nieuwe frisse uitstraling.

Meicare, lid van de branche vereniging Pro-voet en KRP geregistreerd.

Ik hoop u te mogen begroeten en iedereen van een passende behandeling te mogen voorzien.

Met vriendelijke groet,

Vanja Romijn