Als medisch pedicure ben ik werkzaam bij de stichting ons tweede thuis, locatie: Maccabiadelaan en Velzicht

De groepen zijn erg diverse; op de ene locatie loop ik diverse appartementen af van bewoners waar zij zelfstandig onder begeleiding wonen. Op andere locaties is er een woongroep waar ik in een vaste ruimte de bewoners mee naar toe neem.

Het is een hele leuke afwisseling in mijn werk om met deze groep mensen te werken maar ook met hun begeleiders samenwerken maakt deze tak van mijn beroep erg leuk.

De ene bewoner is lief en meegaand, de andere bewoner begrijpt nog steeds niet wat ik kom doen en dan moet ik heel soms weleens oppassen dat ze niet al te boos worden. Hun vertrouwen telkens toch weer weten te winnen zodat ik kan doen wat noodzakelijk is, is voor mij de uitdaging.

De gezelligheid spreekt voor zich maar meer bekend raken met deze groep mensen wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik hoop nog jarenlang op deze en wellicht nog andere locaties als pedicure aan het werk te blijven.

Het spreekt voor zich dat mensen met een (verstandelijke) beperking bij mij in de praktijk ook welkom zijn!