Bij Meicare bent u onder behandeling van een pedicure met alle aantekeningen. Dat houdt in dat ik ook gecertificeerd ben om de voeten van diverse patiënten te behandelen. Denk hierbij aan diabetes, reuma, kanker, spasmen enz.

Om ingroeiende nagels of tunnelnagels te verhelpen kan ik een nagelbeugel plaatsen, lelijke nagels worden met gel of acryl volledig hersteld en met de orthese kunnen chronische drukplekken worden verzacht.

Een basis pedicure behandeling bestaat niet, immers elke voet is uniek dus elke behandeling ook. Voor 1 paar voeten plan ik standaard 30 minuten in, waarin ik de nagels verzorg en eelt en likdoorns verwijder.

Is er weinig werk; wilt u alleen de nagels laten knippen of 1 likdorn/ eeltplek laten verwijderen dan kunt een een deelbehandeling kiezen, hiervoor plan ik 15 minuten in.

Wanneer er te veel werk is voor 30 minuten is er de mogelijkheid om een lange behandeling in te plannen, de zogenoemde “extra behandeling”

Indien nodig kunnen we in overleg besluiten om een nagelbeugel te plaatsen, orthese te maken of een gelreparatie uit te voeren. 

Heeft u recht op een vergoeding vanuit uw ziektekostenverzekering?

Laat u door uw behandelend arts doorverwijzen naar Podotherapie Pedicare, Wender, van Dijk, Rondom  (werkzaam in Nieuw Vennep)